top of page

imago en kledingstijl voor de professional

training

kleding is één van de belangrijkste communicatiemiddelen om de aandacht van iemand te trekken én geloofwaardig over te komen.

in een interactieve training gaan we uitgebreid in op de zakelijke dresscodes en het belang ervan als communicatiemiddel. u leert concrete technieken om uw professionele uitstraling nog sterker te maken.

 

een greep uit wat u kan verwachten: 

 

> u zal leren aanvoelen welke impact uw kleding heeft op uw communicatie met anderen waardoor u in de toekomst hieraan ook meer aandacht zal besteden. 

 

> u krijgt zicht op de verschillende zakelijke dresscodes waardoor u zich geen zorgen meer zal moeten maken over welke outfit u het best draagt in de verschillende professionele situaties.


> zich stijlvol zakelijk kleden heeft ook te maken met belijningen, stoffen, prints, contrasten. u zal deze verschillende elementen in de praktijk kunnen toepassen om uw  imago en  uitstraling nog sterker te maken.

> u krijgt een goed zicht op de do's and don'ts in de zakelijke kleding.

> u leert hoe u efficiënt een zakelijke garderobe opbouwt.

personal coaching

bent u als bedrijf of manager ervan overtuigd dat kledij bijdraagt tot een professionele uitstraling? dan is een individuele begeleiding voor uw medewerkers of voor uzelf een ideale manier om een zakelijke garderobe op te bouwen. 

in deze personal coaching komen volgende topics aan bod:

> het aanleren van concrete en bruikbare technieken om een professionele uitstraling nog sterker te maken door middel van uw kleding.

 

> hoe kan u door middel van kledij uw uitstraling en expertise versterken als spreker op een podium of tijdens belangrijke vergaderingen en/of presentaties. 

> in een individuele coachingsessie bepalen we de gepaste kledingstijl om uw professionele uitstraling te optimaliseren en volledig af te stemmen op uw persoonlijkheid en uw job.

> uw professionele garderobe (en/of dat van uw medewerkers) wordt onder de loep genomen en indien nodig verder uitgebouwd.

 

> u (en/of uw medewerkers) wordt persoonlijk begeleid bij de aankoop van professionele kleding.

steeds advies op maat!

wat uw vraag ook mag zijn, er zal steeds een advies op maat worden uitgewerkt volgens uw persoonlijke verwachtingen of volgens de specifieke noden van uw bedrijf. alle presentaties en/of trainingen kunnen in nl/fr of eng worden gegeven. 

tarieven

de tarieven worden bepaald op basis van uw specifieke behoeften en de voorgestelde formules. 

bottom of page