top of page

imago voor professionals

imago heeft alles te maken met verwachtingen.

 

voldoen de verwachtingen van de tegenpartij aan uw uitstraling, dan zal u geloofwaardig overkomen. voldoet u hier niet aan, dan  zal u ontzettend veel energie verliezen om uw tegenpartij van uw expertise te overtuigen.

u heeft er dus alle baat bij om vanaf het eerste ogenblik de juiste uitstraling te hebben en uw boodschap over te brengen!

als ervaren imagocoach begeleid ik professionals bij het ontwikkelen van de juiste kledingstijl die past bij hun expertise én persoonlijkheid.

stijl en kleur voor particulieren

mijn doorgedreven passie voor mode en stijl, deel ik graag en daarom begeleid ik graag elke m/v in de perfecte keuze van outfits, kleuren en accessoires om zo ieders persoonlijkheid extra in de verf te zetten!

via persoonlijke advies help ik uw eigen stijl te ontdekken en hiermee gericht om te gaan waardoor u bewuster zal zijn van uw individuele uitstraling.

fashion voor retailers

als zelfstandige actief in fashion, beheer ik een conceptstore in casual wear. ik koop de collecties aan, beheer de budgetten, verzorg de social media, volg het personeel op en zorg voor de volledige organisatie van de winkel.

daarnaast organiseer ik fashion events in samenwerking met ontwerpers. 

als fashion addict, volg ik continu de laatste modetrends en verwerk ik die op een persoonlijke manier, aangevuld met eigen stijl.

heeft u extra ondersteuning nodig in uw boetiek? wenst u een boetiek op te starten? heeft u extra ondersteuning nodig bij een concreet project? neem gerust contact op! 

WHAT PEOPLE SAY

christine guiot

career coach ing brussels

imago

"as a professional stylist laurence has inspired the candidates of the mobility centre looking for a new job.

she explained them how to provide the means to make a first good impression.

dynamic and enthusiastic, she illustrates perfectly what we are entitled to expect from a professional stylist"

stefan dierckx

eigenaar conceptstore 'gust'

fashion

"laurence is sinds de opstart van de kledingwinkel 'de gust' verantwoordelijk voor het dagdagelijkse beheer. collecties inkopen, budgetten beheren, social media, etc. zij neemt dit met plezier en professionalisme op.
haar talent voor het 'spotten' van nieuwe trends en haar gevoel voor mode hebben significant bijgedragen tot het succes van de winkel."

dijana sittebuneta

expert in hotelservices

kleur en stijl

"color analysis with laurence was such a fun and educational experience. she is very easy to talk to, explains the 'science' behind the analysis in great detail and really seeks to provide you with understanding rather than rules you need to follow. i loved every minute of it and would recommend her wholeheartedly."

bottom of page