top of page

wall of hearts

de naam 'spread the love by lb' verwijst naar de gave die mijn zus had om zomaar overal hartjes te kunnen vinden (vooral in stenen). je kan er meer over lezen in 'het verhaal' op de website.


sinds het overlijden van mijn zus, wisselen haar vriendinnen en ikzelf regelmatig foto's uit van hartjes die we zien, als herinnering aan haar. het is een leuke gewoonte geworden.


niet lang geleden ontmoette ik iemand die precies diezelfde gave blijkt te hebben en ze stuurt me heel regelmatig foto's door van hartvormen die ze overal tegenkomt.

het bracht me op het idee om een 'wall of hearts' aan te maken op pinterest en hierop de verzameling aan te brengen van al deze hartvormen die vriendinnen vinden in de natuur, in hun dagelijkse leven, gewoon zomaar ergens.


er zitten bijzonder verrassende vondsten tussen: een hartje in de dagcrème van beata, een boterham met een gaatje erin in hartvorm, de 'gebroken harten-'bloemetjes gevonden door dotty in een botanische tuin of ook nog een rood(!) blaadje in hartvorm aan een boom gevonden door fran.


en nu heb ik jouw hulp nodig!


ik zou het helemaal geweldig vinden mocht jij, als je een hart tegenkomt, je mij die opstuurt zodat we die kunnen aanvullen aan de wall of hearts. en zo spreiden we allemaal samen op een leuke manier de liefde gul in het rond!


klik hier om de 'wall of hearts' te zien.


let's spread the love!

laurence
Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page