April 12, 2017

Please reload

Recente berichten

café costume: een maatpak rond uw lijf geboetseerd!

June 27, 2017

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

wall of hearts

April 12, 2017

de naam 'spread the love by lb' verwijst naar de gave die mijn zus had om zomaar overal hartjes te kunnen vinden (vooral in stenen). je kan er meer over lezen in 'het verhaal' op de website. 

 

sinds het overlijden van mijn zus, wisselen haar vriendinnen en ikzelf regelmatig foto's uit van hartjes die we zien, als herinnering aan haar. het is een leuke gewoonte geworden.

 

niet lang geleden ontmoette ik iemand die precies diezelfde gave blijkt te hebben en ze stuurt me heel regelmatig foto's door van hartvormen die ze overal tegenkomt. 

het bracht me op het idee om een 'wall of hearts' aan te maken op pinterest en hierop de verzameling aan te brengen van al deze hartvormen die vriendinnen vinden in de natuur, in hun dagelijkse leven, gewoon zomaar ergens. 

 

er zitten bijzonder verrassende vondsten tussen: een hartje in de dagcrème van beata, een boterham met een gaatje erin in hartvorm, de 'gebroken harten-'bloemetjes gevonden door dotty in een botanische tuin of ook nog een rood(!) blaadje in hartvorm aan een boom gevonden door fran. 

 

en nu heb ik jouw hulp nodig!

 

ik zou het helemaal geweldig vinden mocht jij, als je een hart tegenkomt, je mij die opstuurt zodat we die kunnen aanvullen aan de wall of hearts. en zo spreiden we allemaal samen op een leuke manier de liefde gul in het rond!

 

klik hier om de 'wall of hearts' te zien.

 

let's spread the love!

laurence

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
imago, stijl & fashion
juwelen
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

laurence boxus, zwarthoutstraat 13, 2550 waarloos - t: +32 499 58 54 39 

info@laurenceboxus.com - btw: be0871.280.031