top of page

sabine, ambassadrice van 'spread the love by lb'

er zijn een aantal vrouwen die voor mij veel betekenen en waarmee ik, op één of andere manier, al een hele tijd of recentelijk, een speciale band heb. het zijn sterke vrouwen, met elk hun persoonlijk verhaal. zij zijn enthousiaste fans van mijn juweeltjes én het verhaal erachter. ik zet ze graag in de bloemetjes om hen te bedanken voor hun steun!

sabine, is de eerste die ik graag aan jullie voorstel. sabine ken ik al jaren, want ze is de beste vriendin van mijn overleden zus en we zagen elkaar af en toe (lees hier het verhaal van mijn zus en hoe zij de inspiratie is achter 'spread the love by lb'). na het overlijden van mijn zus, zijn we sterk naar elkaar toegegroeid. ik ben zeer vereerd dat zij de titel van 'ambassadrice' heeft aanvaard!

sabine, vertel eens wat meer over jezelf. wat doe je professioneel? wat zijn je hobby’s?

ik ben sabine vaneyck, 52 jaar, moeder van 3 geweldige volwassen kinderen. ik ben gehuwd met carl en wonen sinds 18 jaar in wolvertem. ik werk als medewerkster in de standaard boekhandel. lezen is mijn passie, tijd te kort om alles te lezen wat ik zou willen!

hoe heb je ‘spread the love by lb’ leren kennen?

laurence is de zus van mijn beste vriendin, bénédicte, die jammer genoeg 4 jaar geleden overleden is aan kanker. bénédicte maakte ook juweeltjes. na haar overlijden zijn laurence en ik vriendinnen geworden, wat geweldig is.

de juweeltjes van laurence vind ik erg mooi, zeer goed combineerbaar, en laurence biedt altijd een superservice qua op maat maken, bezorgen enz. ze kent me bovendien ook vrij goed en kan dan ook hele goede raad geven.

waarom vind je ‘spread the love by lb’ leuk? waarom koop jij bij ‘spread the love by lb’?

ik vind de juweeltjes erg mooi en bovendien vind ik het zeer leuk dat er 5 euro per juweel wordt gestort aan kom op tegen kanker. we moeten die verschrikkelijke ziekte écht bestrijden met alle middelen die we hebben!

waarom wilde je ambassadrice zijn van 'spread the love by lb'?

omdat ik het supermooie juweeltjes vind, en omdat laurence echt een straffe madame is die ons vast en zeker nog zal verbazen/verrassen in de toekomst. omdat we niet genoeg liefde kunnen verspreiden. zelf verzamel ik hartjes, als benedicte en ik samen waren, vond zij altijd steentjes in de vorm van een hartje, in de bergen of aan het water....

wil je nog iets extra zeggen?

nog heel veel succes aan laurence, ze doet dat supergoed!!

dank je sabine voor je lieve woorden én je vriendschap!

spread the love!

laurence

PS sabine heeft op haar pinterest ook een bord gecreëerd met enkel harten. vind jij ook zelf hartvormen, dan mag je deze ook steeds doorsturen om ze te verzamelen op de 'wall of hearts' van 'spread the love by lb'. zo spreiden we de liefde gul in het rond!

#juwelen #ambassadrice #influencer

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page