top of page

café costume: een maatpak rond uw lijf geboetseerd!

zo lees je op de website van café costume:


"we zorgen voor stijl en kwaliteit op uw maat gemaakt: we boetseren de stof van uw keuze rond uw lijf. op maat gemaakt met oog voor detail en met een betaalbare prijs: wij zorgen ervoor dat uw zakken achteraf nog diep genoeg zijn om er een portefeuille in kwijt te kunnen."


café costume is een adres dat ik aan veel van mijn klanten aanraad. het is gemakkelijk, kwaliteitsvol en je krijgt er een uitstekende service! je kostuum wordt helemaal op jouw maat gemaakt, als het ware 'geboetseerd'.


hoe werkt het?

je kiest allereerst een stof uit. niet enkel de kleur en de print zijn belangrijk maar je moet er ook rekening mee houden of je een zomer- of winterkostuum wenst, of een kostuum voor alle seizoenen. ben jij een slordig iemand, dan kies je best voor een kreukvrije stof. ben je heel gedisciplineerd en van het type dat zijn jas ook in de auto netjes aan een kapstok hangt, dan kan je voor een fragielere stof gaan. draag je dagelijks een kostuum of slechts af en toe? al die elementen bepalen mee de keuze van je stof.


aan de hand van een vragenlijst helpen de medewerkers je bij de keuze van de stof. bovendien bepaalt de soort stof de totale prijs van je kostuum, daarna kan je je laten gaan in de afwerking en hoef je je niet telkens af te vragen wat de meerprijs zal zijn. makkelijk!


pic: café costume

wat kies je zo nogal?

naast de stof kies je de soort knopen uiteraard, maar ook de stof van de voering van je vest, de snit, of je 1 of 2 rijen knopen wenst, de stand van de zakken, ... je kan zelfs ook voor de ultieme personal touch zorgen door je naam of een quote aan de binnenkant van je kostuumvest te laten borduren!


bij een maatpak hoort ook een broek. ook deze wordt helemaal op maat gemaakt. opnieuw heb je heel wat keuzemogelijkheden: de lengte, met of zonder omslag, met of zonder mogelijkheid om bretellen te dragen, ... persoonlijk vind ik het absoluut een aanrader om voor 1 vest meteen 2 broeken in dezelfde stof te bestellen. zo kan je vaker de broek wisselen en slijt deze minder snel!


als alle elementen van je kostuum gekozen zijn, word je opgemeten en wordt dit bewaard in je persoonlijk dossier. dat vind ik ontzettend handig! op deze manier kan ik voor mijn man makkelijk daarna een nieuw kostuum samenstellen zonder dat hij nog hoeft mee te gaan (uiteraard op voorwaarde dat hij niet is bijgekomen of afgevallen, hou daar rekening mee!).


na ongeveer 5 à 6 weken is je kostuum klaar voor een eerste pasbeurt. enkel nog een aantal eventuele details zullen dan nog worden aangepast.


café costume in antwerpen (foto's lb)


is het duur?

persoonlijk vind ik de prijs volledig in verhouding met de kwaliteit en de service die je krijgt. je kan een 2-delig kostuum bestellen al vanaf 590euro. de keuze van stoffen is dan nog beperkt maar naarmate je duurder gaat, is de keuze uitgebreider en kwaliteitvoller. bij grote merken kan je ook voor de zelfde prijzen een kostuum vinden, maar ik heb al ervaren dat er in de stoffen veel sneller gaatjes of scheurtjes komen. bovendien zijn deze vesten en broeken nooit volledig afgemeten op je eigen lichaam. een op maat gemaakt kostuum zit altijd als gegoten!


pic: café costume


#maatpak

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page